Change the favicon!!!!

Discussion in 'Feedback and Updates' started by Asad, Jun 21, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Asad Qdoos Contributor

    Asad
    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    9
    Location:
    WebSack.net
    Hello,

    This thread is basically for admin, but, I also request others to join in the SHOUT!!!

    I think its time to have a favicon. What about your opinion?


    :jimlad:
    Asad,
  2. Similar Threads: Change favicon
    Forum Title Date
    Feedback and Updates Woh!!!...all change! Jun 17, 2008
    Feedback and Updates Social bookmarks and vote exchange Jul 31, 2007
    Feedback and Updates My Favicon to Qdoos. Aug 15, 2008

  3. Iearn-Money Qdoos Contributor

    Iearn-Money
    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    1,147
    Likes Received:
    8
    Location:
    Iearn-Money.Com
    I Agree With You.. I May Create One For The Forum :D
  4. Fuzzer Qdoos Contributor

    Fuzzer
    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    5
    :arghh: good call asad, i will look into it today :v_SPIN:
  5. Fuzzer Qdoos Contributor

    Fuzzer
    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    5
    Well ive done one very quickly (if you cant see it clear your browser cache)

    if anyone else wants to have a crack at making a better one then go ahead :jiggy:
  6. hitman Qdoos Contributor

    hitman
    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    6
    ahh, just noticed it, its the image next to the url, yeah?
  7. Asad Qdoos Contributor

    Asad
    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    9
    Location:
    WebSack.net
    I have cleared the Browser cache, but, still not getting the new one!!! Why??? Are you able to see it?
    Asad,
  8. hitman Qdoos Contributor

    hitman
    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    6
    i dunno what the old one looked like, this one is the q from the header at the top in qdoos
  9. Fuzzer Qdoos Contributor

    Fuzzer
    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    5
    yeah you should be able to see it after clearing cache but some times it wont show before a system restart for some reason, i had to restart my desktop computer before it showed
  10. Asad Qdoos Contributor

    Asad
    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    9
    Location:
    WebSack.net
    The old one was the default 'vb' favicon.

    Okay, RiverWire. I'll restart my computer within few movements!
    Asad,
  11. hitman Qdoos Contributor

    hitman
    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    6
    i hate having to restart my comp :( the waiting - how long till they make a laptop that loads instantly?
  12. Asad Qdoos Contributor

    Asad
    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    9
    Location:
    WebSack.net
    Well... I am 14 now. So, may be when I become 24 in 2018, I will make it. Don't worry. For now, Lets wait and let the cookies bake fully. Well, I am confused. Which cookies??? :huh: Browser cookies or eating cookies??? oh. Whatever, Let them both bake fully coz if the are not baked, then, we cannot have them. So, we need to wait. :wacko:
    Asad,
  13. hitman Qdoos Contributor

    hitman
    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    6
    lol, everytime someone heres cookies in online terms for the first time they are like wtf m8? lol
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page