Do you use Proxy sites?

Discussion in 'General Webmaster Chat' started by midlandi, Sep 1, 2008.

  1. midlandi Qdoos Contributor

    midlandi
    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    290
    Likes Received:
    3
    Just as a general question, does anyone use proxy sites, and why?
    I have never had the need to.
  2. Fuzzer Qdoos Contributor

    Fuzzer
    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    5
    Na i dont, i can never see the point, i ran a proxy once and it went mental, then i got a bill for over $2000 from godaddy hosting saying i went over my limit lol, they did let me off though which was refreshing for a large company to understand
  3. Iearn-Money Qdoos Contributor

    Iearn-Money
    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    1,147
    Likes Received:
    8
    Location:
    Iearn-Money.Com
    I don't use them, but I use a RDP (Remote Deskop Protocol) and it's really better!
  4. Asad Qdoos Contributor

    Asad
    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    9
    Location:
    WebSack.net
    I use proxies to check DNS propagation!!!
    Asad,
Loading...

Share This Page