Scripts ?

Discussion in 'General Webmaster Chat' started by Fuzzer, Aug 9, 2008.

  1. Fuzzer Qdoos Contributor

    Fuzzer
    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    5
    Where is the best place to get scripts ? im looking to make a bunch of sites which run on there own with out me doing anything but are also usefull as well
  2. Gorkfu Qdoos Contributor

    Gorkfu
    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    I would have to say HotScripts is the best and largest for PHP scripts. I also check the PHP Resource Index or SourceForge from time to time.
  3. masterweb Qdoos Contributor

    masterweb
    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    552
    Likes Received:
    4
    Location:
    right now?
    Just to have an idea: what kind of scripts are you looking for?

  4. Fuzzer Qdoos Contributor

    Fuzzer
    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    5
    anything really im just going to throw aload of sites together from different c class ip's and use them as backlinks to other sites
  5. masterweb Qdoos Contributor

    masterweb
    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    552
    Likes Received:
    4
    Location:
    right now?
    Dude you are my teacher... all you do i'll be doing it too...but: why C IP's...?.

  6. Fuzzer Qdoos Contributor

    Fuzzer
    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    5
    If you link all your sites and they are from the same ip address they have no seo value so if you have all your sites on the same server they wont be much good on linking from and too
  7. piachan Not Active

    piachan
    Joined:
    Aug 10, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Well I've not an special place to find scripts... I'm a little desorderly, just go and search in google xP
  8. masterweb Qdoos Contributor

    masterweb
    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    552
    Likes Received:
    4
    Location:
    right now?
    Yeah i know this (in fact i use 2 different reseller accounts from 2 different compnaies plus a dedicated IP from a 3thrd hosting provider, in total i'm using 3 provider for main sites and some free hosts for minor sites...),but my question is : why C IP's?

  9. Fuzzer Qdoos Contributor

    Fuzzer
    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    1,223
    Likes Received:
    5
    i believe its because the C class is referred to as a different ip even if its in the same neighbourhood

Share This Page